sobota 28. ledna 2012

Příběh z mládí s matrikářkou v hlavní roli

Romana byla vyčerpaná. Pracovala jako matrikářka na místní universitě a právě dokončila první týden ve škole. Všechny ty hodiny a změny v rozvrzích udělaly tenhle týden nesmírně stresujícím. Sama žila v malé garsonce asi dvacet minut od školy, kterou si koupila před dvěma lety. Vešla dovnitř a zula si boty. Těšila se na skleničku vína, nějakou večeři a horkou uvolňující koupel stejně jakou svou pravidelnou, dlouho masturbační seanci. Odložila si halenku a přehodila ji přes křeslo v obývacím pokoji, sukni nechala po rozepnutí jen spadnout na podlahu. Posadila se na pohovku a pomalu si sundávala punčochy.

"Tak, tohle je mnohem pohodlnější," napadlo ji, když vešla do kuchyně. Teď na sobě měla jen bílou krajkovou podprsenku a kalhotky. Z lednice vytáhnula svou oblíbenou láhev Chardonay, natáhla se pro jednu z větších skleniček a naplnila ji. Usrkla malý doušek a vychutnávala si tu žlutou tekutinu. "No ještě bych se z něj dokázala opít," zamumlala když chytila sklenici a zamířila do ložnice. Sklenici s vínem položila na noční stolek a zamířila do koupelny. Zůstala chvíli stát před velikým zrcadlem a sledovala svou postavu.

"No není to špatný na rozvedenou matku dvou dětí ve dvaačtyřiceti," řekla si, když zatáhla břicho a vypnula prsa. "David musel být blázen," napadlo ji zatímco si přejížděla jednou rukou přes břicho a druhou po zadečku.

Provdala se za svou středoškolskou lásku, Davida, hned rok po konci školy. Byli docela šťastní a ona porodila dva báječné syny. Starší už dokončil vysokou školu a teď pracuje pro jednu marketingovou firmu. Mladší zkoušel vysokou taky ale po dvou letech z ní odešel a zakotvil jako obchodní zástupce v Davidově stavební firmě. Před šesti lety našla Davida v jeho kanceláři v objetí jakéhosi muže. Byla znechucená a podala žádost o rozvod. Byla to trpká zkušenost a David se k ní od té doby nechoval nejlépe.

Někdy přemýšlela nad svým životem. Potom měla několik schůzek, ale toho pravého už nepotkala. Občas is někam vyrazila d nějakou kamarádkou. Sice by e svém životě měla ráda muže, ale vlastně žádného nepotřebovala. Pokud šlo o sex, dokázala se uspokojit sama, kdykoliv potřebovala a že k tomu dnes večer měla silnou touhu. Tenhle večer plánovala už celý den. začne troškou vína a horkou koupelí, potom něco lehkého k večeři a další troška vína, na síti si přečte jednu nebo dvě erotické povídky a potom zamíří do ložnice, aby se postarala o potřeby svého těla.

Znovu si usrknula vína a pak zamířila do koupelny aby zastavila proud vody. Rozepnula podprsenku a uvolnila tak své poprsí. Bradavky téměř okamžitě ztuhly, v proudu chladného vzduchu. Pak její prsty vklouzly pod kalhotky a táhly je dolů. Vrátila se do ložnice a sledovala se znovu v zrcadle. Byla sto šedesát sedm centimetrů vysoká, vážila kolem šedesáti osmi kilo, s rudými vlasy a bledou kůží posetou několika pihami od ramen dolů přes prsa. Teď chodila pětkrát týdně cvičit aby si svou postavu udržela. Nebyla ani vyzáblá ani tlustá, jen v některých oblastech trošku kypřejší. Stejně jako všechny ženy si myslela že by měla zhubnout a že její zadek je příliš velký. Její dlouhé nohy byly pěkně opálené, protože se v létě ráda slunila jen v malých bikinách, které vytvářely bílé proužky jen přes prsa a klín. Ale ty bílé pásky jen zdůrazňovaly její růžové dvorce a velké bradavky. Stejně taky vytvářely prudký kontrast její rudé chloupky rostoucí v bílém proužku klína. Chloupky si upravovala jen tak aby jí nekoukaly z plavek, byla na ně hrdá, protože jen velmi málo žen je přirozených rusovlásek. Ano, se svým tělem byla spokojená. Když se lehce štípla do bradavky, hned odpověděla na ten dotyk a vlna rozkoše vystřelila jejím tělem ke klínu. Tohle bude parádní večer.

Vrátil ji do reality zvuk vody tekoucí do vany. Když ji běžela zastavit, její prsa sebou nepokojně házely. Vrátila se do ložnice a všimnula si že sklenice je téměř prázdná. Zvedla ji a zamířila do kuchyně, aby ji doplnila. Nakonec se rozhodnula, že si s sebou vezme celou láhev. Našla nějaký led a vysypala ho do mísy, do které vložila sklenici. Vzala ji spolu se svou skleničkou a zamířila ke koupelně. Milovala ten pocit, kdy se po bytě mohla pohybovat nahá. Na rádiu naladila svou oblíbenou stanici a pokračovala ke koupelně.

Ještě než vstoupila do vany, nakapala do vody levandulový olej. Sklenici položila na okraj vany a ponořila se do teplé, provoněné vody. Usrkla si ze sklenice a ponořila se tak, že nad vodou zůstala jen její hlava. Teď se stres z celého týdne uvolňoval a tak zavřela oči a relaxovala.

Náhle ji probudil chlad a uvědomila si že musela usnout. Voda už byla studená a když se zadívala na promítnutý čas, zjistila že už je po sedmé hodině. Vyskočila z vany a popadla ručník. Obtočila o kolem svého těla a rychle se snažila osušit. Natáhla si na sebe silný koupací plášť a zamířila do kuchyně připravit si něco k večeři. Nakonec to vyhrál kousek kuřete, salát a další sklenice vína. Po večeři naskládala nádobí do myčky a uklidila kuchyň. Když se vrátila do ložnice, rozhodla se, že už se škádlila dost dlouho. Natáhla se pro notebook, rozepnula plášť a položila se na postel.

Bylo téměř devět hodin. Romana se připojila a zamířila k oblíbené stránce s erotickými příběhy. Jeden z jejích oblíbených způsobů onanie, bylo hledání erotických povídek, zatímco se pomalu uspokojovala. Ráda se přiváděla až téměř na vrchol a pak přestala. Pak si našla další povídku a vše udělala stejně. Když se nakonec přivedla k orgasmu, celá její mysl vždycky úplně vzplanula.

Sama byla sice velice upřímná, ale zároveň konzervativní žena. Přinejmenším tenhle dojem budila u všech přátel a kolegů v práci. Ačkoliv, když přišlo na její sexualitu, byla její hlava plná mírně svérázných nápadů. Ve zvláštní oblibě u ní byly lesbické příběhy, zvláště pak ty kde se milovala starší žena s mladou dívkou. Také se jí líbily příběhy s mírným bdsm a exhibicionismem. Vlastně jedna z jejích oblíbených fantazií byla, že onanuje před další osobou. Už mnohokrát si při svých masturbačních seancích přála, aby se mohla někomu předvést. Bylo jí jedno, jestli muži nebo ženě, prostě jen toužila po tom aby ji někdo sledoval. Její orgasmy se zdály mnohem silnější, když si představovala že ji někdo sleduje.

Našla si příběh o ženě, která se na jedné párty opila, předvedla všem striptýz a pak začala onanovat přímo před skupinkou lidí. Začala si hrát se svými prsy a pak pomalu pokračovala v masírování klitorisu a kundičky. Dnes večer nemyslela na nic jiného a chtěla se horečnatými pohyby přivést k orgasmu. Vklouzla prstem do své zmáčené dírky a pomalu jím začala klouzat dovnitř, zatímco pokračovala ve čtení povídky. Vyklouzla prstem ven z kundičky a zvedla ruku ke svému nosu, aby si mohla přičichnout. Na chvíli se zamyslela nad tím, jestli by jí i další kundička voněla a chutnala stejně dobře jako ta její. Vrátila se k hrátkám s klitorisem a druhou ruku zvednula k bradavkám. Střídavě si hrála s bradavkami, kundičkou i samotným klitorisem.

Střídavě si hrála s bradavkami, kundičkou i samotným klitorisem. Přivedla se téměř k orgasmu právě ve chvíli, kdy se v povídce dostala k místu kde vyvrcholila i pisatelka. Pak se uvolnila a zhluboka vydechovala, aby se uklidnila.

Dalším nalezeným příběhem byla povídka o dvaadvacetileté vysokoškolačce, která doučuje šestnáctiletou studentku střední školy. Zpestřily si nudnou chvíli u domácího úkolu, příjemnějším milováním, včetně vylízání kundiček. Romana se znovu téměř přivedla na pokraj orgasmu. Takhle přečetla ještě tři nebo čtyři povídky a stále ještě nepřekročila tu neviditelnou hranici, ze které není úniku. Dokázala si takhle číst povídky mnoho hodin a neuvědomovala si jak pozdě už je.

Nakonec našla další příběh a rozhodla se, že tenhle bude posledním. Byl o ženě středního věku, která neočekávaně dohlížela na osmnáctiletou dceru svých sousedů. Mladá dívka byla bisexuálka a bezostyšně starší ženu sváděla. Příběh byl poměrně dlouhý, plný polibků, něžných doteků a orálního sexu. Prostě dokonalá povídka pro vlastní orgasmus.

Chytila se za bradavky a pevně zatáhla. Prst druhé ruky zasunula co nejhouběji do zmáčení kundičky. Ani sama nevěřila jak je tentokrát mokrá. Našla klitoris a začala ho divoce dřít. Byla v půli cestě k dnešnímu orgasmu.

"Crrrr, crrrr!" orval se zvonek ode dveří.

"Ohh, můj Bože, tohle ne!" napadlo ji. "Kdo to k čertu může takhle pozdě být? Možná že když to budu ignorovat, odejdou pryč," pokoušela se přesvědčit sama sebe a vracela se ke hrátkám s klitorisem.

"Crrrrrr!" pokračoval neodbytně zvonek.
Ať to byl kdokoli, zjevně neodešel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.